​Tatovering

Tatoveringer der var engang...

Tatovering er et mange tusindeårs fænomen og ønske om at dekorere sin krop.

​Mange forskellige steder på kloden har man fundet mumier med tatoveringer og tatoveringsudstyr, som tegner på, at der har været mange steder, hvor man praktiserede tatoveringer enten som ritual (mandomsprøver), beskyttelse mod ånder og fjender eller som decideret udsmykning.

I Danmark er tatovering blevet så populært, at jeg lige kort vil fortælle, hvilke regler der gælder.

Loven siger at:

  • ​Man ikke må tatovere personer under 18 år (heller ikke selvom forældre er med eller giver skriftlig tilladelse)​
  • Man ikke må tatovere på ansigt, hals eller hænder​
  • Man ikke må tatovere berusede eller folk der på anden måde er påvirket​
  • Udover dette tatoverer vi hos Tatto-Liz ikke: Racistiske symboler samt vulgære tatoveringer. Hampblade eller joints, piber eller lignende (det er typiske designs man fortryder med tiden)

Minimum pris er pr 1/5 2009 1000 kr.

Fødder tatoveres kun i sommerperioden, idet der skal bæres sandaler i en uge efter. Dette for at få en perfekt heling.

Vi har alle typer design i butikken. Vi bruger dog kun vores bøger til inspiration - vi tegner alt for og sammen med klienten, som herefter får sit design med hjem. Alt dette for at få det rigtige kunstneriske islæt og for at få en unik tatovering.

​Vi undgår at tatovere for småt og snørklet, idet dette bliver udvisket og sammenflydt med tiden. Vi sørger for, at vores tatoveringer også om 10 år vil være smukke, unikke kunstværker på kroppen.

Man kan altid bringe sine egne idéer, skitser, bøger, t-shirts etc. med som vi så designer udfra. Det koster ikke ekstra, fordi man skal have sit eget design. Vi beder blot om et depositum på 500 kr. som naturligvis bliver fratrukket i den endelige pris.

Priser på tatoveringer varierer alt efter størrelse, detaljer, farver - egentlig efter den tid det tager at lave tatoveringen - vi arbejder ikke på timepris, men giver en fast pris for et hvert stykke arbejde. Efter 6 uger kommer man til et gratis tjek af tatoveringen, så vi kan se, at det er helet som det skal - alt dette fordi vi vil have, at vores arbejde tager sig bedst muligt ud og som en god service til vores kunder.

Vi foreslå altid, at man lægger vejen forbi til inspiration, for at indsnuse atmosfæren i studiet, for at lade sig inspirere af alle bøgerne - derefter informerer vi og rådgiver om netop det design, klienten ønsker - først herefter laver vi en tid til egentlig tatovering, forudsat selvfølgelig, at klienten har valgt og tænkt over sit design. Vi ønsker, at selve tatoveringen skal være en stor oplevelse, og at man altid vil glæde sig over sit "kunstværk"...

Og husk "den første tatovering er altid den sværeste"..... det tager tid, overvejelser og mange kig i bøgerne, men jo mere man involverer sig i sit design, jo gladere bliver man for det færdige resultat.

God fornøjelse, Tatto-Liz

​FIRMAINFORMATION

Tatto-Liz

CVR: 16588296

ADRESSEINFORMATION

Irisvej 1,

3600 Frederikssund

KONTAKTINFORMATION​

TLF.: 40 60 77 55

E-mail: tattoliz@gmail.com