​Piercing

Fra 03.09.2015 vil der ikke længere blive piercet hos Tatto-Liz. Jeg skyder dog stadigvæk huller i ørerne.

Lige som tatovering har piercing været et tegn på "mandsmod", "kvinde-udsmykning", "religion" og "tradition".

​Der findes rigtig mange former for piercinger og mange metoder og behandlinger. Alt afhængig af hvilken piercer der udøver "kunsten".

I syden og i Østen er der tradition for, at det er kvinderne, der selv udfører piercinger på de nyfødte. Tit bliver resultatet ikke perfekt, fordi man piercer de nyfødte babyer og øreflippen senere vokser og piercingen/-erne kan blive skæve.

Herhjemme har det altid været fint med huller i ørene, men først op i slutningen af '80erne og '90erne boomede piercing-kunsten her i Danmark. Så meget, at man indførte et gråzone-regulativ, der giver en arbejdsgiver ret til at forbigå en stærkt tatoveret eller stærkt piercet person.

​​Indtil i dag er der ikke nogen decideret lovgivning som giver retningslinjer for piercing, men det kommer. Her i vores studio piercer vi ikke kunder under 16 år uden, at de har én af deres forældre med (hos hvem de har normalt ophold). Dette ene og alene for at sørge for, at efterbehandling bliver perfekt, og vi minimerer risiko for infektion, en af de hyppigste "bivirkninger" ved at blive piercet.

​​

Vi står også gerne til disposition med information og vejledning i "krise"-situationer.

​​

Læs også siden med Piercing Priser

​FIRMAINFORMATION

Tatto-Liz

CVR: 16588296

ADRESSEINFORMATION

Irisvej 1,

3600 Frederikssund

KONTAKTINFORMATION​

TLF.: 40 60 77 55

E-mail: tattoliz@gmail.com