Laser teknik

Jeg laver ikke laserbehandlinger mere. Fremtidige henvendelser kan ske til klinik Q på HC Ørstedsvej 20 tv 2000 Frederiksberg. Besøg evt. www. klinikQ.dk og lav online booking eller ring 72 16 18 14

...

Pr. 01.01.2009 Er klinikken overdraget til Klinik Qura, Pile Allé 15, Frederiksberg.

De fortsætter det gode arbejde. Vi takker for de 5 år, vi har tilbragt med at fjerne uønskede tatoveringer. Hos Tatto-Liz har vi meget information og planlægning netop for at undgå, at folk fortryder deres tatoveringer, men man kan jo blive træt af "kunstværket", så der er stadigvæk behov for nogle gode eksperter, der kan fjerne tatoveringer uden at efterlade ar.

...

Laserklinikken vil, grundet ophør af lejemål i Hvidovre, flytte ind i

Tatto-Studiet i Fiolstræde 27.

Parkeringsbillet vil blive fratrukket i behandlingsprisen.

Vi beklager de evt. gener flytningen måtte betyde, men glæder os

også over, at alle "Københavner-kunder" ikke længere vil være

generet af diverse uregelmæssigheder i S-togene, når vi bliver

City-Klinik.

...

Tatoveringsfjernelse med laser er blevet godt modtaget, og i de 4 år Laser Clinique Copenhagen har eksisteret, er rigtig mange mennesker blevet af med deres uønskede tatoveringer. Godt hjulpet af pressen har vi fået god omtale på grund af vores gode resultater, som også kan ses på vores hjemmeside.

​I Tatto-Liz regi er "Laser Clinique Copenhagen".

04.04.04 - 30.04.08 i Hvidovre - herefter Fiolstræde 27 København City

Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg selvfølgelig ikke mener, at man skal undlade at tatovere sig - klart ikke - tatoverings kunsten er formidabel, men man kan jo "vokse" fra sin tatovering, man kan fortryde, livet ændrer sig og man vil af med sin tatovering af den ene eller anden grund. 

Jeg spørger aldrig "hvorfor" man vil tatovere sig, jeg spørger heller ikke "hvorfor" man vil af med sin tatovering. Det er ikke min interesse. Jeg er interesseret i at hjælpe, og med min tatovør-baggrund som basis og uddannelse som laser-tekniker er det det ideelle for netop dette område indenfor laserbehandling. Iøvrigt er det også brugt, at man kan "afgrænse" en tatovering, f.eks hvis man har ladet sig tatovere op ad halsen og ikke kan lide det mere, så kan jeg meget fint lave en ny kant, og man kan igen dække sin tatovering med en skjorte eller t-shirt.

​Små ændringer kan foretages således, at man har muligheder for at ændre på sin tatovering. Jeg arbejder med 1 mm's nøjagtighed.

15 års tatovering og 8 års lasertræning kombineret med det sidste nye state-of-the-art laser udstyr fjernes tatoveringer, nye som gamle, farvede eller sorte og skyggede, professionelle som amatør udførte.... og der kommer ikke ar. Det er en kendt - og forkert - opfattelse, at der ALTID kommer ar efter laserbehandling. Det er dog ikke tilfældet, kun hvis der bliver brugt en laser, der ikke er beregnet til behandlingen, eller hvis selve behandlingen foretages ukorrekt eller med for kort tids intervaller. Det er dog ikke tilfældet på Laser Clinique Copenhagen, hvor jeg udelukkende fjerner tatoveringer, og derfor anses for at være ekspert på området.

På hjemmesiden kan man under "Presse" se de forskellige artikler med nogle af mine klienters udtalelser om selve oplevelsen af laserbehandlingerne. Meget informativt.

Og under "Resultater" kan man følge fjernelsen af mange tatoveringer, således at man kan danne sig et indtryk af, hvordan tatoveringen forsvinder.

Der er gratis konsultation, hvor man informeres og vi planlægger behandlingsforløb, idet det er individuelt fra person til person... Gratis konsultation Check http://www.lasercliniquecopenhagen.dk/Eller send en mailpå: info@lasercliniquecopenhagen.dk

Konsultation og behandling - kun ved forudgående aftale. Velkommen til Danmarks første og eneste klinik, hvor der KUN fjernes tatoveringer...

Ring på tlf.: 40 62 12 82

​FIRMAINFORMATION

Tatto-Liz

CVR: 16588296

ADRESSEINFORMATION

Irisvej 1,

3600 Frederikssund

KONTAKTINFORMATION​

TLF.: 40 60 77 55

E-mail: tattoliz@gmail.com