Historie

Studiet i Fiolstræde blev åbnet 2 marts 1999 under stor bevågenhed, hvad skulle der mon være derinde? De fleste anede ikke, hvad et tatto-studio egentlig var for noget, men det skulle de snart komme til...!

​​

Egentlig blev min forretning vildt godt modtaget, de lærte mig at kende, og så hvilken slags mennesker, der besøgte min butik.

​Fiolstræde er en af stræderne i det gamle Latinerkvarter og der oser af hygge og god stemning.

De erhvervsdrivende arbejder sammen og skaber gode shoppingmuligheder.

Vi hjælper hinanden og står sammen om sjove arrangementer.​

Studiet er indrettet i en dejlig, afslappet galleri-stil, hvor hyggen er i højsædet.
Smukke design sammen med spændende fotos af alle de mennesker vi omgiver os med
eller har mødt på rejser, alle de kendte der gennem de seneste 4 år har passeret gennem "nålen" og har ladet sig stille op til fotografering, enten med "medfølende" kammerater eller os, som arbejder her.

Studiets beliggenhed på en "høj stue" gør, at mange kommer til at gå forbi, fordi de stadig er af den opfattelse, at tatovering foregår i kældre!!!!

Her i Fiolstræde er der tit "storskærm" med folk, der tager opstilling nede på gaden og kigger op, når der bliver tatoveret.

Der er selvfølgelig mulighed for at lave særaftaler om tatovering i mere diskrete omgivelser og udenfor normal åbningstid.

Vi har selv prøvet at lave et sted, hvor det ikke er død og ødelæggelse, der hersker, men et dejligt, eksklusivt sted, fordi det også er den slags mennesker, der kommer herinde.

Piercingafdelingen ligger lidt tilbagetrukket inde i forretningen side-by-side med "kontoret" og vores lille nålestation.​

​Alt imens det hele er krydret med spændende ting fra vores rejser og flotte figurer fra Bali, USA mfl.l.

I den flotte italienske glasmontre er vort store udvalg af "dress-smykker", "standard-smykker" m.m. og der er altid meget at kigge på.

Vi har Københavns største udvalg af eksklusive smykker med masser af stene i alle regnbuens farver.Der er altid et godt tilbud at hente - især når man er flere om at købe ind sammen.​

​FIRMAINFORMATION

Tatto-Liz

CVR: 16588296

ADRESSEINFORMATION

Irisvej 1,

3600 Frederikssund

KONTAKTINFORMATION​

TLF.: 40 60 77 55

E-mail: tattoliz@gmail.com